Yunanistan Yangın Son Dakika / Son dakika! Yunanistan'ın Ankara Büyükelçiliği ... : Yunanistan'da meydana gelen yangında 74 kişi hayatını kaybetti, 156 kişi yaralandı.

Yunanistan Yangın Son Dakika / Son dakika! Yunanistan'ın Ankara Büyükelçiliği ... : Yunanistan'da meydana gelen yangında 74 kişi hayatını kaybetti, 156 kişi yaralandı.. En az 60 kişinin hayatını kaybettiği yangında, 157 kişi de yaralandı. Büyük felaketin ardından ölü sayısı giderek artıyor. Yunanistan dışişleri bakanlığı, dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu'na yangın felaketi için verdiği başsağlığı mesajı dolayısıyla. Yunanistan yangın haberi sayfasında en son yaşanan yunanistan yangın gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne cnn türk'e eklenen yunanistan yangın haber başlıkları yer almaktadır. Yayınlanan tüm materyallerin her hakkı saklıdır.

Yunanistan, 84 kişinin ölümüne neden olan yangın faciasının ardından şimdi de sel ile boğuşuyor. Yunanistan yangın felaketiyle yıkılırken bir kötü haber de atina yakınlarından geldi. Yunanistan'da doğu attika'da dün çıkan orman yangınları binlerce dönümlük ormanlık araziyi, sayısız ev ve arabayı kül etti. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor. Geçen hafta yangın faciasına ilişkin bir basın toplantısında nikos toskas, başbakan çipras'a istifasını sunduğunu belirtmiş ancak çipras'ın mücadele sırasında istifa edilmemesi gerektiğini belirterek istifayı.

Yunanistan'daki yangın felaketi için vicdansız yorumlar ...
Yunanistan'daki yangın felaketi için vicdansız yorumlar ... from i.sozcu.com.tr
15 farklı yerde başlayan ve kontrol altına alınamayan yangın için yunanistan başbakanı aleksis çipras, 'kuşku uyandırıyor' yorumunda bulundu. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangın felaketinde ölü sayısının 79'a yükseldiği açıklandığı son dakika haberleri arasında yer alıyor. Yurt dışı ziyaretini yarıda kesen başbakan alexis çipras yangınlar için kuşku uyandırıyor açıklaması yaptı. En az 50 ölü ve 150 yaralı. Bölgede hava sıcaklıkları 40 derece civarında seyrederken, rüzgar saatte 80 kilometre hızla esiyor. Yangın nedeniyle denize kaçan bazı kişilerin boğularak hayatına kaybettiği ifade edildi. Geçen hafta yangın faciasına ilişkin bir basın toplantısında nikos toskas, başbakan çipras'a istifasını sunduğunu belirtmiş ancak çipras'ın mücadele sırasında istifa edilmemesi gerektiğini belirterek istifayı. 2 ağustos 2018 perşembe 17:32.

Okumak istediğiniz haberi bu sayfada bulamadıysanız daha gelişmiş aradığınız haberi bulamadınız mı?

Kerem congar • son güncelleme: Yunanistan dışişleri bakanlığı, dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu'na yangın felaketi için verdiği başsağlığı mesajı dolayısıyla teşekkür etmişti. Esad rejiminin i̇dlib'deki türk askerlerine yönelik hain hava saldırısının ardından türkiye'nin ab'ye gitmek isteyen mültecileri durdurmama kararı aldığı yönündeki açıklamalardan sonra edirne'de bir grup göçmen yunanistan'a gitmek için sınırına yürüdü. Yunanistan'da yaşanan yangın faciası ile ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Yangın söndürme çalışmalarının devam ettiği yunanistan'da son durum kameralara böyle yansıdı. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangın felaketinde ölü sayısının 79'a yükseldiği açıklandığı son dakika haberleri arasında yer alıyor. Bölgede hava sıcaklıkları 40 derece civarında seyrederken, rüzgar saatte 80 kilometre hızla esiyor. Özgün son dakika yunanistandaki yangın felaketinde ölü sayısı artıyor. Yunanistan'da başkent atina çevresindeki ormanlarda başlayan ve sonrasın yerleşim yerlerine sıçrayan ve en az 82 kişinin ölümüne neden olan yangın faciasının bölgedeki elektrik kablolarında yaşanan arıza nedeniyle çıktığı öne sürüldü. İtfaiye teşkilatından yapılan açıklamada, son 24 saat içinde ülkede 47 yangın çıktığı, bunlardan 15'inin ise atina çevresinde olduğu bilgisi paylaşıldı. Yunanistan yüksek mahkemesi, yangınlar için soruşturma açılması emri verirken, ölenlerin kimlik tespit çalışmalarına da başlandı. Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 74… erdoğan, yunanistan'ın acılarını paylaştığını ifade etmişti. Yurt dışı ziyaretini yarıda kesen başbakan alexis çipras yangınlar için kuşku uyandırıyor açıklaması yaptı.

Yayınlanan tüm materyallerin her hakkı saklıdır. En az 83 kişinin hayatını kaybettiği yunanistan'da vatandaşı koruma bakan yardımcısı toskas, yangınların kundaklama sonucu çıkmış olabileceğine dair işaretler olduğunu belirtti. Yunanistan'da meydana gelen yangında 74 kişi hayatını kaybetti, 156 kişi yaralandı. Cesetler birbirine sarılmış halde bulundu, yunanistan'da yangın felaketi kanala abone. Yangın nedeniyle denize kaçan bazı kişilerin boğularak hayatına kaybettiği ifade edildi.

Yunanistan'da yangın durdurulamıyor! OHAL ilan edildi ...
Yunanistan'da yangın durdurulamıyor! OHAL ilan edildi ... from i.milliyet.com.tr
Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan orman yangınları kontrolden çıktı. Özgün son dakika yunanistandaki yangın felaketinde ölü sayısı artıyor. Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 74… erdoğan, yunanistan'ın acılarını paylaştığını ifade etmişti. Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan ve hâlâ kontrol altına alınamayan orman yangının bilançosu ortaya çıktı: Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarındaki ormanlık alanlarda çıkan yangınların meskun bölgelere sıçraması sonucu 49 kişi yaşamını yitirdi, 172 kişi de yaralandı. Cesetler birbirine sarılmış halde bulundu, yunanistan'da yangın felaketi kanala abone. Yunanistan'da yaşanan yangın faciasının yaraları sarılmaya çalışılırken, yangın bölgesindeki pendelli'nin belediye başkanı dimitris stergiyu, 83 kişinin ölümüne yunanistan i̇tfaiye teşkilatı'nın yaptığı en son açıklamada 187 kişinin yaralı olduğunu bildirirken 23'ünün çocuk olduğunu kaydetti. Okumak istediğiniz haberi bu sayfada bulamadıysanız daha gelişmiş aradığınız haberi bulamadınız mı?

Yunanistan'da yaşanan yangın faciası ile ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor.

Yunanistan kamu güvenliği bakanı nikos toskas mati yangınları nedeniyle istifa etti. En az 50 ölü ve 150 yaralı. Yunanistan'da önüne geçilemeyen orman yangınlarında şu ana kadar 74 kişi hayatını kaybederken, en az 164 kişi de yaralandı. Son dakika.yunanistan başbakanı miçotakis'den türkiye'ye karşı küstah sözler türkiye'nin doğu akdeniz'deki uluslararası. Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan ve hâlâ kontrol altına alınamayan orman yangının bilançosu ortaya çıktı: Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor. Cesetler birbirine sarılmış halde bulundu, yunanistan'da yangın felaketi kanala abone. Yunanistan'ın başkenti atina'nın kuzeyindeki marusi bölgesinde uzun süre devam eden sağanak yağışlar sele dönüştü. İtfaiye teşkilatından yapılan açıklamada, son 24 saat içinde ülkede 47 yangın çıktığı, bunlardan 15'inin ise atina çevresinde olduğu bilgisi paylaşıldı. Atina'yı da kapsayan attiki bölgesinde olağanüstü hal ilan edilirken, yunanistan avrupa birliği'nden. Yunanistan'da doğu attika'da dün çıkan orman yangınları binlerce dönümlük ormanlık araziyi, sayısız ev ve arabayı kül etti. En az 60 kişinin hayatını kaybettiği yangında, 157 kişi de yaralandı. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarındaki ormanlık alanlarda çıkan yangınların meskun bölgelere sıçraması sonucu 49 kişi yaşamını yitirdi, 172 kişi de yaralandı.

Yunanistan'da doğu attika'da dün çıkan orman yangınları binlerce dönümlük ormanlık araziyi, sayısız ev ve arabayı kül etti. Esad rejiminin i̇dlib'deki türk askerlerine yönelik hain hava saldırısının ardından türkiye'nin ab'ye gitmek isteyen mültecileri durdurmama kararı aldığı yönündeki açıklamalardan sonra edirne'de bir grup göçmen yunanistan'a gitmek için sınırına yürüdü. Yunanistan'da yaşanan yangın faciasının yaraları sarılmaya çalışılırken, yangın bölgesindeki pendelli'nin belediye başkanı dimitris stergiyu, 83 kişinin ölümüne ve 150'den fazla kişinin yaralanmasına neden olan yangının, pendelli bölgesideki dau dağında yunan elektrik teşkilatına. En az 83 kişinin hayatını kaybettiği yunanistan'da vatandaşı koruma bakan yardımcısı toskas, yangınların kundaklama sonucu çıkmış olabileceğine dair işaretler olduğunu belirtti. Geçen hafta yangın faciasına ilişkin bir basın toplantısında nikos toskas, başbakan çipras'a istifasını sunduğunu belirtmiş ancak çipras'ın mücadele sırasında istifa edilmemesi gerektiğini belirterek istifayı.

Son dakika: 'Ciddi belirtiler var! Yunanistan'daki ...
Son dakika: 'Ciddi belirtiler var! Yunanistan'daki ... from i.milliyet.com.tr
Piyasa verileri foreks bilgi i̇letişim hizmetleri a.ş. Yunanistan, 84 kişinin ölümüne neden olan yangın faciasının ardından şimdi de sel ile boğuşuyor. Yunanistan başbakanı alexis çipras, bu felaketi bir 'trajedi' olarak nitelendirdi. Atina'nın kuzey doğusu marousi sele teslim oldu. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında 2 kişinin hayatını kaybettiği, 6'sı ağır 25 kişinin yaralandığı bildirildi. En az 83 kişinin hayatını kaybettiği yunanistan'da vatandaşı koruma bakan yardımcısı toskas, yangınların kundaklama sonucu çıkmış olabileceğine dair işaretler olduğunu belirtti. Yunanistan yangın haberleri, yunanistan yangın ile ilgili bulunan haberler listelenmiştir. Yunanistan'da yaşanan yangın faciası ile ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor.

Yayınlanan tüm materyallerin her hakkı saklıdır.

En az 60 kişinin hayatını kaybettiği yangında, 157 kişi de yaralandı. Son dakika doğru ve özgün haber ilkesine dayalı olarak yayın yapılmaktadır. Son dakika yunanistan yangın haberleri de dahil olmak üzere toplam 7 haber bulunmuştur. Yunanistan'da meydana gelen bu yangın, küresel ısınmanın benzer felaketlerdeki rolünün de sorgulanmasına sebep oldu. Yunanistan'da meydana gelen yangında 74 kişi hayatını kaybetti, 156 kişi yaralandı. Yunanistan kamu güvenliği bakanı nikos toskas mati yangınları nedeniyle istifa etti. Bakanlıktan yapılan açıklamada, türkiye dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu'na ve eski yugoslavya cumhuriyeti makedonya (fyrom) dışişleri bakanı. Yangın çıkan bölgelerde ohal ilan edildi. Yunanistan yüksek mahkemesi, yangınlar için soruşturma açılması emri verirken, ölenlerin kimlik tespit çalışmalarına da başlandı. En az 83 kişinin hayatını kaybettiği yunanistan'da vatandaşı koruma bakan yardımcısı toskas, yangınların kundaklama sonucu çıkmış olabileceğine dair işaretler olduğunu belirtti. Esad rejiminin i̇dlib'deki türk askerlerine yönelik hain hava saldırısının ardından türkiye'nin ab'ye gitmek isteyen mültecileri durdurmama kararı aldığı yönündeki açıklamalardan sonra edirne'de bir grup göçmen yunanistan'a gitmek için sınırına yürüdü. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında 2 kişinin hayatını kaybettiği, 6'sı ağır 25 kişinin yaralandığı bildirildi. Yunanistan'da başkent atina çevresindeki ormanlarda başlayan ve sonrasın yerleşim yerlerine sıçrayan ve en az 82 kişinin ölümüne neden olan yangın faciasının bölgedeki elektrik kablolarında yaşanan arıza nedeniyle çıktığı öne sürüldü.

Yunanistan'da doğu attika'da dün çıkan orman yangınları binlerce dönümlük ormanlık araziyi, sayısız ev ve arabayı kül etti yunanistan yangın. En az 60 kişinin hayatını kaybettiği yangında, 157 kişi de yaralandı.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama